Продукти

Опаковки

“ВЛАДПЛАСТ“ е специализирана в производството на висококачествени пластмасови бутилки и буркани от РЕТ, както и капачки и дръжки за тях. В потребителски ориентираната среда отличителната опаковка е от жизненоважно значение и ВЛАДПЛАСТ предлага несравним опит в разработването на опаковъчни решения за пазари, където качеството и стилът са от решаващо значение за успеха на даден продукт. Пазари, като например продукти за лична хигиена, фармацевтичния пазар, грижи за домашни любимци, храна и домакински продукти.

Ние разполагаме с широка гама от стандартни продукти, но освен тях сме в състояние да предложим проектиране на индивидуален дизайн по изискване на клиента с по-ниска преференциална цена при започване на работа. Ние предлагаме завършен цикъл: от концепция за дизайн през инструментална екипировка , серийно производство до доставка на продуктите до вашия склад.


Производство - машина

Ние залагаме на постоянно високо качество, динамично обслужване, гъвкавост, способност да дойдем навреме и да се вместим в бюджета. Ние непрекъснато проучваме нови технологии и материали, както и непрекъснато подобряваме нашата продуктова гама.

“ВЛАДПЛАСТ“ използва най-модерните технологии. Благодарение на тях Вие получавате най-високо качество, гъвкаво обслужване и ниска себестойност. Това ни позволява да се движим бързо от концепцията до крайния продукт без компромис на качеството (още по-бързо, ако изберете от широка гама от съществуващи продукти на ВЛАДПЛАСТ). Нашата цел е да се достави по най-бързия начин, пълно обслужване, високо качество на опаковките в индустрията.

Този сайт съдържа информация за част от продуктовата ни гама. Можете да ни посетите и да разгледате всички наши продукти. Ако Вие не можете да ни посетите, ние можем да Ви изпратим безплатни мостри на продуктите в рамките на 48 часа.

Независимо дали ще изберете от нашата стандартна гама или ще изисквате индивидуално решение, ние ще бъдем там, за да ви помогнем на всяка стъпка от пътя: през дизайна, техническия анализ, изработката на инструмента, производството и продължително след продажбено обслужване през целия жизнен цикъл на продукта.